Thank god it´s Friday


Thank god it´s Friday, Eller hur brukar du säga? Välkommen till denna föreläsning som fokuserar på skapa ökat engagemang för individ som organisation genom ökat välmående tjugofyrasju. Under föreläsningen används både fysiska som psykiska verktyg för ökat engagemang.


Grunden i ett ökat välmående bygger på psykiska som fysiska behov. Hur ser det ut om dessa saknas? Hur påverkar ditt liv tjugofyrasju utfallet av din prestation? Vad bör vi lägga fokus på i organisationer för skapa ökat engagemang och vad bör vi som individer lägga fokus på? En föreläsningen som kopplar an till världens främsta motivationsteori och ger exempel med stor igenkänning från både det privata som det organisatoriska.


Om Henrik Axelsson

I ett av Sveriges miljonprogramsområden skapades några av de drivkrafter som ledde mig till Sveriges största bolag och en karriär som visade sig sakna något. Vid 37 års ålder hoppade jag, lämnade allt, gjorde en ekonomisk förlust. Allt för att följa de drivkrafter som faktiskt betydde något. Välmående för mig, min familj och min omgivning tjugofyrasju.

Henrik Axelsson, före detta Communication Director på Volvo Group Trucks Technology och Malmöpolisen som bytte bana för att arbeta med kommunikation. Han har gått Sveriges Kommunikatörers managementprogram Communication Executives Program, medverkat i Trygghetsrådet bok kommunikatören och har även medverkat i podcasten Mina Misstag.Datum: Fredagen den 6 december

Tid: 07.00-08.30 (Frukosten serveras från 07.00, föreläsningen startar 07.30)

Plats: Gröna Hästen

Anmälan senast onsdag 4 dec


Ta gärna med en kollega.


Kostnadsfritt för medlemmar i Offensiva Laholm. 60 kr för icke-medlem.


Medlemskap i Offensiva Laholm kan ansökas på plats.