Välkommen att zooma in till en fullmatad lunchträff!

Anmälan till dagens möte är stängd

Välkommen till en fullmatad lunchträff hemma i ditt kök, kontor eller soffa torsdag 21 januari kl 12.15-13.00

Duka fram din lunch, sätt dig tillrätta framför datorn eller mobilen och zooma in via länken som vi mejlar när du anmält dig.

På programmet står information från Almi om hur ditt företag kan få hjälp under den kris många företag upplever just nu samt information om skattenyheter 2021.


Corona fortsätter vara en del av vår vardag, hur förberedd är du på nuläget och framtiden?

Johanna Ekberg, affärschef på Almi Halland, berättar om två av deras erbjudanden framtagna för att hjälpa dig som företag att få koll och komma vidare.

Almi Hantera din framtid – rådgivning

En nyckelfaktor för att skapa bättre förutsättningar för sig själv, är att ha god kontroll och en handlingsplan att luta sig mot. Inom ramen för detta erbjudande kan du få hjälp med ekonomisk överblick, en uthållighetsplan, strategiska prioriteringar och vägval, samt en handlingsplan framåt.

Almi Brygglån – från kris till hållbar framtid

Lånet är till för de företag där finansieringsbehov uppstår på grund av Corona och vänder sig till startup företag så väl som befintliga.


Skattenyheter 2021

Vi träffar även Ursula Klang, auktoriserad redovisningskonsult på Ursula Klang Ekonomi AB, som informerar om nyheter på skattefronten inför 2021 ur årets budgetproposition.

Vi bjuder på 45 fullspäckade minuter där du även har chans att få svar på dina frågor.


Anmälan gör du i vanlig ordning på Offensivalaholm.se så får du ett mejl med inloggningsanvisningar från oss dagen innan mötet. Du kan även klicka på knappen här nedanför för anmälan.

Har du inte deltagit i ett zoommöte tidigare är det bra att klicka in i god tid så att vi kommer igång vid utsatt tid.


Varmt välkommen!